tel. +387 (0)36 653-450

Proizvodnja Flipsa

Kao jedna od vodećih distribucijskih tvrtki u BiH koja u svom asortimanu ima svjetski poznate brand-ove poput Zott-a, Danone, Bayerland, Ferrera, The Belgian i mnoge druge pokrenuli smo vlastitu proizvodnju flipsa i kokica. Ova investicija vrijedna nekoliko milijuna euro-a je jedna od najvećih investicija u Bosni i Hercegovini.

Novi projekt pokretanja najsuvremenijeg flips pogodna u Bosni i Hercegovini, a usuđujemo se reći i Europi smješten je u Čitluku i u prvoj fazi proizvodnje je zaposleno 15 novih zaposlenika od ukupno pedeset planiranih novih radnih mjesta.

Flips proizvodi pod nazivom Flipko broje preko 15 novih proizvoda osmišljenih tako da zadovolje različite ukuse. Različiti oblici i okusi od klasičnog kikirikija do egzotičnih okusa obuhvaćaju će sve dobne skupine tako da Flipko proizvode mogu grickati bebe te odrasli u pauzama ili kao međuobrok. Uz proizvodnju Flipko flips proizvoda imamo i vlastitu proizvodnju Flipko kokica u dva okusa: Flipko slane kokice i Flipko kokice s kikirikijem.

Proizvodi nastaju na najsuvremenijem proizvodnom pogonu njemačkog potpisa te cijeli proizvodni proces od sirovine do krajnjeg proizvoda podliježe visokim standardima kontrole kvalitete. Bitno je napomenuti da u proizvodnji koristimo najkvalitetnije sirovine domaćih proizvođača osim nekih sirovina kojih nemamo u našoj zemlji te smo primorani uvoziti od svjetski poznatih dobavljača primjerice kikiriki.

Naša kvaliteta se dodatno očituje u tom što su svi proizvodi jednaki, sa jednakom količinom kikirikija i aroma jer nam to omogućuje automatizirana i suvremena proizvodnja te želimo da svi naši kupci jednako uživaju u kvaliteti proizvoda.

Osim domaćeg tržišta planiramo osvojiti susjedna tržišta, do kraja ove godine pokrenuti vlastitu proizvodnju čipsa te upotpuniti cijelu snack kategoriju proizvoda. Ponosni smo što pokretanjem ovog suvremenog proizvodnog pogona flipsa i kokica na području Hercegovine možemo zaposliti mlade ljude te doprinijeti jačanju gospodarsko ekonomskog razvoja BIH.

flipko_asortiman