tel. +387 (0)36 653-450

Hercegovina Produkt

HP_logo

Vinarija Hercegovina Produkt d.o.o. nastala je kao prirodan slijed više-stoljetne tradicije obitelji Barbarić u uzgoju vinove loze, proizvodnji vina i rakije Loze.

Premda je ime Hercegovina Produkt relativno mlado u svijetu vina, iza njega stoje duga obiteljska tradicija i tim stručnjaka koji brinu da kvaliteta proizvoda Hercegovina Produkt-a bude na zavidnoj razini, čemu u prilog govore i brojna međunarodna priznanja i nagrade. Vinarija u proizvodnji koriste najsuvremenija tehnološka rješenja i ekološki čiste metode koje su jamac visoke kvalitete proizvoda. Paleta proizvoda Hercegovina Produkt-a je široka i sastoji se od vina, prirodnih voćnih rakija i likera.

Ponuda vina sastoji se od vrhunskih vina (Zlatna Dolina Žilavka, Zlatna Dolina Blatina, vrhunsko vino Vranac, Charisma Žilavka i Charisma Blatina), kvalitetnih vina (Kum Žilavka, Kum Blatina, Vranac kvalitetno vino, L’Amour i Čitlučki samotok crni), te stolnih vina (Bećar crni, Bećar bijeli i Bećar Ružica).

Vinarija Hercegovina Produkt je sebi kao glavne ciljeve odredila promociju autohtonih sorti Žilavke i Blatine kao i jačanje robnih marki koje će biti prepoznatljive kako na domaćem tako i inozemnom tržištu.

www.hercegovinaprodukt.com

proizvodi_kategorije_hp